Additive Carrageenan in icecream, yoghurt!

Unexpected risks to health

Carrageenan has been used in thousands of biological experiments over several decades, because it predictably causes inflammation. Inflammation is well-known to be the basis for many human diseases and is associated with over 100 human diseases, including inflammatory bowel disease, rheumatoid arthritis, and arteriosclerosis, and inflammation is also linked to cancer.

Click here to view the rest of Dr. Tobacman’s testimony and attached research articles.  (This will load as a pdf and is nearly 3 MB in size.)

 

ageenan is used in food due to its potent chemical effects that improve the texture of food products, but carrageenan has no nutritional value. The same potent chemical effects that change the texture of processed foods can lead to harmful biological effects in human cells and in animals exposed to carrageenan.

 

Carrageenan

 

VD: QMI Quality Management Training Institute

Publicerat i Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

En som är stressad och har diabetes

En patients minnesanteckningar
Dessa texter är avsedda som minnesanteckningar för mitt eget bruk.
Jag anger källor när det finns sådana.

Du är vad du äter
Enligt Ayurveda Förstärk det friska Använd kroppens resurser avslappning Acceptera känslornas betydelse Lyssna, lär och ta egna beslut Alla delar samverkar till helhet
%d bloggare gillar detta: