Symptom – Alzheimer

Den vanliga symptom på sjukdomen är att individer tenderar att glömma bort saker som bara har hänt under dagen. De har svårt att sköta rutinuppgifter att de har använts för att under åren.

Kommunikation: drabbade och deras uttryck störs eftersom de tenderar att glömma, även vanliga ord. De kan börja uttrycka på ett obegripligt språk också. Att förlora känslan av tid på dygnet, och glömmer den plats de befinner sig i är andra vanliga symtom.

Normalt fysiskt vältränade personer kan drabbas av svårigheter att gå och tenderar att stappla fram utan någon anledning. De kan tyckas att tappa bort saker och när de inte hittar dem skulle undra varför de letade efter dem i första hand.

Detta tar också en vägtull på den mentala hälsan som även patienten befinner sig irriterad oftare medan de blir dyster och börjar grubbla utan verklig anledning. Stimulering av ljus och ljud skulle bli tabu. Minsta förändring i välkända miljöer gör dem mycket obehagligt och anpassning blir svårt.

Letargi är hög eftersom även dag-till-dag sysslor blir en kamp och små ärenden visas som stora uppdrag. Trots stora ansträngningar av familjen att de kunde känna att deras frihet är beskuren. Även om alla ovanstående symptom mycket vanligt att hög ålder, är det faktum att alla dessa hända i ett par år de mest förbryllande funktionen. Den besvikelse kan uppstå i form av svårigheter att i tal, svälja, kontroll över tarm och blåsa omsorg som gör individen helt beroende.

Inget system för medicin kan skryta med ett botemedel idag, insatser för att hitta den troliga främsta orsaken till nedbrytningen av intellekt så att den kan förkortas. Men det finns vissa åtgärder som kan lindra symtomen och förbättra livskvaliteten under varje skede av sjukdomen.

De uppmuntrande resultaten ses i behandling av demens som kan uppstå efter stroke och sjukdomar som hypotyreos som liknar sjukdomen i manifestation av vissa symptom, om än tillfälligt, ger hopp i framtiden för behandling av sjukdomen. Med hjälp av konstitutionella homeopatiska läkemedel kan minnesförlust ha fastnat och tankeprocess förbättras.

Mer än något annat behöver patienten kärlek och tillgivenhet, korrekt kommunikation med tålamod, gott humör och innovation från sin familj.

Vissa åtgärder som BARIUMOXID Carb, Alumina har studerats på patienter med ovanstående symtom medan Gingko Bilboa har visat sig öka det vaskulära utbudet till hjärnan, bristen på som tycks leda till Alzheimers. Hyoscyamus och fosfor är andra åtgärder som har visat sig hjälpa till också.

http://www.thehindu.com/life-and-style/metroplus/article2469921.ece

Annonser

VD: QMI Quality Management Training Institute

Publicerat i Alzheimer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

En som är stressad och har diabetes

En patients minnesanteckningar
Dessa texter är avsedda som minnesanteckningar för mitt eget bruk.
Jag anger källor när det finns sådana.

Du är vad du äter
Enligt Ayurveda Förstärk det friska Använd kroppens resurser avslappning Acceptera känslornas betydelse Lyssna, lär och ta egna beslut Alla delar samverkar till helhet
%d bloggare gillar detta: