Blodsocker

Karela eller mer allmänt bitter melon är en vanlig grönsak som finns i varje indiska köket.

 

Den används som grönsaker och för att göra massor av förberedelser i det indiska köket.

Karela är en frukt som är mycket vanligt förekommande i indiska subkontinenten, söder asiatiska länder som Taiwan, Vietnam, Thailand och Filippinerna samt i Kina.

Denna frukt är mycket utbredda i ett tillstånd som kallas diabetes mellitus eller i korta diabetes.

Även små mängder av Karela ger en signifikant sänkning av blodsocker.

VD: QMI Quality Management Training Institute

Publicerat i Diabetes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

En som är stressad och har diabetes

En patients minnesanteckningar
Dessa texter är avsedda som minnesanteckningar för mitt eget bruk.
Jag anger källor när det finns sådana.

Du är vad du äter
Enligt Ayurveda Förstärk det friska Använd kroppens resurser avslappning Acceptera känslornas betydelse Lyssna, lär och ta egna beslut Alla delar samverkar till helhet
%d bloggare gillar detta: