Diabetes 2, kost

Guava

Guava har en roll i regleringen av blodsockret. Effekten av granatäpple löv är mycket bättre än färsk frukt. Djurförsök visar att den effektiva delen av granatäpple blad är flavonoid glykosider. I själva verket har detta ämne någon betydande inverkan på nivån av insulin. Som ett resultat, förutsätter vi att det inte genom att förbättra funktionen i bukspottkörteln holmen att reglera blodsockret, men genom att främja användningen av glukos i vävnaderna runt kroppen. Därför är det fördelaktigt för diabetes patienter att använda granatäpple blad för att göra te och dricker det för en lång tid.
Bitter melon
Vissa sjukhus använder bitter melon pulver för att framställa tabletter för behandling av diabetes. Efter behandlingen sjunker blodsockret för diabetespatienter avsevärt. I det dagliga livet, kan diabetespatienter ofta och på lämpligt äta bitter melon, som kan leda oväntade resultat för dem. Men de bör också vara uppmärksamma att bitter melon kan väcka vissa biverkningar, såsom buksmärtor, diarré och andra gastrointestinala biverkningar, så de inte ska äta för mycket av det.

Ål
Gulål innehåller några ämnen som kan återställa och reglera normal fysiologisk funktion av blodsocker. Experimentella resultat visar att gulål har en betydande effekt för att sänka blodsockernivån, som liknar insulin. Som ett resultat, är det fördelaktigt för patienter med diabetes att ofta äta ål. Generellt sett, om patienter fortsätter äter 100 till 150 gram av ål varje dag, efter 3 till 4 veckor, kommer deras blodsocker samt urinen socker minskas kraftigt.

Tremella
Tremella är rika på kostfiber och lågt i värme. Den innehåller ett stort antal Tremella polysackarider, som har en betydande effekt på hypoglykemiska verksamhet insulin. Djurförsök visar att Tremella polysackarider kan påverka effekten hos insulin. Det kan förlänga åtgärden tiden för insulin i kroppen från 3 till 4 timmar till 8 till 12 timmar, så att få det att fungera mycket bättre.

mullbär och löv av mullbär
Många rapporter påpekar att mullbär och mullbärslöv kan användas som en adjuvant behandling av diabetes. De innehåller mullbär blad polysackarid, som har till följd att reglera blodsocker. Som ett resultat kan diabetespatienter försöka göra te av mullbärslöv, vilket är till stor hjälp.

ArticlesBase SC #3230304)

Annonser

VD: QMI Quality Management Training Institute

Publicerat i Diabetes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

En som är stressad och har diabetes

En patients minnesanteckningar
Dessa texter är avsedda som minnesanteckningar för mitt eget bruk.
Jag anger källor när det finns sådana.

Du är vad du äter
Enligt Ayurveda Förstärk det friska Använd kroppens resurser avslappning Acceptera känslornas betydelse Lyssna, lär och ta egna beslut Alla delar samverkar till helhet
%d bloggare gillar detta: