Lätta Dinkelkex från Göteborgs Kex

 

”Lätta Dinkelkex – tunt, krispigt och gyllene kex bakade med dinkelmjöl och olivolja för den goda smakens skull. Extra goda till vitmögelost, tvättad kittost och blåmögelost”.

Varning:

Enligt Innehållsförteckning är det bara 38% dinkelmjöl – merparten är vanlig vetemjöl.

Fett: 70 % vagetabiliskt fett och endast 30% olivolja.

Kolhydrater:  76%.

Dinkelmjöl är ett fullkornsmjöl med lågt GI.
Dinkelmjöl innehåller gluten och alltså inte är glutenfritt.

VD: QMI Quality Management Training Institute

Publicerat i Diabetes, Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

En som är stressad och har diabetes

En patients minnesanteckningar
Dessa texter är avsedda som minnesanteckningar för mitt eget bruk.
Jag anger källor när det finns sådana.

Du är vad du äter
Enligt Ayurveda Förstärk det friska Använd kroppens resurser avslappning Acceptera känslornas betydelse Lyssna, lär och ta egna beslut Alla delar samverkar till helhet
%d bloggare gillar detta: