Vit chokladmousse

INGREDIENSER

2 dl vispgrädde 200 gram  vit blockchoklad 2 dl kesella

GÖR SÅ HÄR

1. Vispa grädden.

2 Häll inte i något socker i och med att moussen blir tillräckligt söt i sig med den vita chokladen.

3. Dela chokladen i bitar och smält i vattenbad, rör om under tiden och se till att den smälter ordentligt och att det inte blir några bitar kvar.

4. Mät upp 2 dl kesella i en bunke, rör ner den smälta chokladen i kesellan och blanda sedan i grädden.

5. Rör om ordentligt och häll upp i serveringsskålar och låt stå i kylen i minst en timma för att stelna.

4. Servera med bär, färska eller frusna. Gärna blåbär och hallon!

VD: QMI Quality Management Training Institute

Publicerat i Gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

En som är stressad och har diabetes

En patients minnesanteckningar
Dessa texter är avsedda som minnesanteckningar för mitt eget bruk.
Jag anger källor när det finns sådana.

Du är vad du äter
Enligt Ayurveda Förstärk det friska Använd kroppens resurser avslappning Acceptera känslornas betydelse Lyssna, lär och ta egna beslut Alla delar samverkar till helhet
%d bloggare gillar detta: