Marinera kött

Passar till nötkött, t ex oxfilé i strimlor

Ingredienser:
1 del matolja
1 del vinäger
1 del kinesisk soja
eventuellt också 1 del Heinz chillisås
svartpeppar
vitpeppar
vitlök
italiensk salladskrydda

Utförande:
Blanda alla ingredienser. Marinera i ett skål med lock och förvara i kylskåp för mellan 2 och 8 timmar.

 

VD: QMI Quality Management Training Institute

Publicerat i Matlagning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

En som är stressad och har diabetes

En patients minnesanteckningar
Dessa texter är avsedda som minnesanteckningar för mitt eget bruk.
Jag anger källor när det finns sådana.

Du är vad du äter
Enligt Ayurveda Förstärk det friska Använd kroppens resurser avslappning Acceptera känslornas betydelse Lyssna, lär och ta egna beslut Alla delar samverkar till helhet
%d bloggare gillar detta: