Gräslök, chives

Gräslök är mycket bra att smaksätta ost, fisk, såser, och äggrätter med.

Kineser har använt gräslök så långt tillbaka som 3000 år före Kristus.

Man tror de har sitt ursprung i Sibirien och de tempererade områdena i Sydostasien.

Romerska arméerna förde dem med sig på sina många erövringar i Europa.

Gräslök har låga halt av mättat fett, kolesterol och natrium.

Och höga halter av kostfibrer, vitamin A, C, K, riboflavin, vitamin B6, folsyra, kalcium, magnesium, kalium, koppar, mangan, tiamin, niacin, pantotensyra, fosfor och zink.

VD: QMI Quality Management Training Institute

Publicerat i bra för hälsa, Cancer, Prostatacancer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

En som är stressad och har diabetes

En patients minnesanteckningar
Dessa texter är avsedda som minnesanteckningar för mitt eget bruk.
Jag anger källor när det finns sådana.

Du är vad du äter
Enligt Ayurveda Förstärk det friska Använd kroppens resurser avslappning Acceptera känslornas betydelse Lyssna, lär och ta egna beslut Alla delar samverkar till helhet
%d bloggare gillar detta: