Wallenbergare, 4 portioner, c:a 20 minuter

Ingredienser:

400 g kalvfärs, i tsk salt, 4 äggulor, 2 dl vispgrädde, 1 krm vitpeppar och smör till stekning

Tillagning:

Blanda färsen med salt, sedan äggulor, grädde och peppar.

Forma färsen på skärbräde till 4 biffar, högst 1 cm tjocka.

Stek biffarna på medelstark värme, ca 3 min på varje sida.

Servera med potatismos, gröna ärtor och rårörda lingon.

VD: QMI Quality Management Training Institute

Publicerat i Lätt lagad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

En som är stressad och har diabetes

En patients minnesanteckningar
Dessa texter är avsedda som minnesanteckningar för mitt eget bruk.
Jag anger källor när det finns sådana.

Du är vad du äter
Enligt Ayurveda Förstärk det friska Använd kroppens resurser avslappning Acceptera känslornas betydelse Lyssna, lär och ta egna beslut Alla delar samverkar till helhet
%d bloggare gillar detta: