Karlstorp kaka av kikärsmjöl och dinkelmjöl

Karlstorp kaka

Lägg 2.5 dl Besan och 2.5 l dinkelmjöl i en skål, lägg till 1st ägg, gäst, 1tsk socker, 50 gr olive olja, 1 tsk svart peppar, 1 tsk salt
Blanda till deg, rulla ut till en längd, platta till 25 – 30 mm
Grädda 225 grader i 12 – 15 minuter i ugnen
Skär i bitar efter önskemål
Torka i ugnen vid 75 grader med luckan lite öppen med c:a 20 mm öppning i c:a 30 minuter.

VD: QMI Quality Management Training Institute

Publicerat i Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

En som är stressad och har diabetes

En patients minnesanteckningar
Dessa texter är avsedda som minnesanteckningar för mitt eget bruk.
Jag anger källor när det finns sådana.

Du är vad du äter
Enligt Ayurveda Förstärk det friska Använd kroppens resurser avslappning Acceptera känslornas betydelse Lyssna, lär och ta egna beslut Alla delar samverkar till helhet
%d bloggare gillar detta: