Mandelskorpor

Mandelskorpor enligt Ingrid

  • Krossa mandel 1.5 dl i köksmaskin, lägg till 2st ägg, 2dl socker och 5dl vetemjöl, 100 gram mjuk smör klickas in
  • Blanda till deg, rulla ut till 5 längder
  • Grädda 225 grader i 1o – 12 minuter i ugnen
  • Skär i bitar efter önskemål
  • Torka i ugnen vid 75 grader med luckan lite öppen med c:a 20 mm öppning i c:a 60 minuter.

VD: QMI Quality Management Training Institute

Publicerat i Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

En som är stressad och har diabetes

En patients minnesanteckningar
Dessa texter är avsedda som minnesanteckningar för mitt eget bruk.
Jag anger källor när det finns sådana.

Du är vad du äter
Enligt Ayurveda Förstärk det friska Använd kroppens resurser avslappning Acceptera känslornas betydelse Lyssna, lär och ta egna beslut Alla delar samverkar till helhet
%d bloggare gillar detta: